Στόχος μας η ποιότητα

Το πρατήριό μας λειτουργεί στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πύργος - Κατάκολο από το 2009. Η άριστη ποιότητα καυσίμων η οποία διασφαλίζεται με συνεχείς ελέγχους και οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μας έφεραν σε πολύ υψηλά στάνταρ ανταγωνιστηκότητας και προσφοράς στον πελάτη με άμεσο αποτέλεσμα την κατάταξη του πρατηρίου στην λίστα με τα κορυφαία πρατήρια του νομού Ηλείας.

 

Άριστη ποιότητα!

Η άριστη ποιότητα καυσίμων, πιστοποιημένη από τους συνεχείς ελέγχους, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση και τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μας κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία πρατήρια του νομού Ηλείας.

Η φιλοσοφία μας

Η άμεση εξυπηρέτηση, η άριστη εκπαίδευση των υπαλλήλων του πρατηρίου, η ευγένεια και η γεμάτη κατανόηση συμπεριφορά τους βοηθά στην αύξηση του πελατολογίου μας. 

Διαθέτοντας ένα από τα πιο σύγχρονα πλυντήρια Ι.Χ. αυτοκινήτων και μια μεγάλη γκάμα από λιπαντικά πολλών εταιρειών έχουμε κατορθώσει να προσελκύσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και βέβαια αυτούς που ενδιαφέρονται για την άψογη εμφάνιση και λειτουργία του αυτοκινήτου τους.